Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

VOLT egy első nap - képekben

2016. július 01. - praclee

Kicsit olyan az idei VOLT Fesztivál, mintha mindenkit lezavartak volna a belvárosból a Gödörbe (párdon, Akvárium) egy laza hangulatú esti koncerte. Semmi kiöltözés, felkapták a rövid farmert, amiből még csak elő sem bukkannak a püspökfalatok, hogy az alkoholtól mámoros hím egyedek legeltetni tudják rajtuk a szemüket. Felülre pedig az otthoni kissé kinyúlt és kifakult pólók kerültek.

27.jpg

Nagyítóval kell keresni az egyedi és kirívó fesztivál outfit-eket, amik az elmúlt években szép számmal jelen voltak. A lányoknál még a fürdőruha is csak felül jelenik meg, de az is szolidabb fajtából. Fotós barátaim is arról panaszkodtak, hogy meg kell dolgozzanak a jó fotókért, mert kicsit döcögve indul a bulihangulat.

Már alig várom a SZIGET Fesztivált, ahol a nagy számok törvényéből kiindulva, biztos nagyobb lesz a merítés.

A pasiknál is a farmer, mintás póló, atléta hódít. Elvétve egy-két vicces felirat, a bátrabbak mutogatják szépen kigyúrt ám még hófehér felsőtestüket. Mondjuk amilyen meleg van, estére úgyis rákvörösek lesznek, a fesztivál végére talán már meg lesz a hőn áhított barna szín.

Most valahogy senki sem akarja eladni magát, csak élvezik az amúgy jól összeállított Line Up-ot.

A szerda még kissé gyengén indult, talán mert itthon nem ismerik Damien Rice-t, aki egy szál gitárral olyan energiával játszott, ami egy atomreaktort is több évre ellátna. Mégis félház hallgatta, inkább távol a fűben ücsörögve hallgatták az intim, elsöprő erőt. Aztán persze a Quimby és a Well Hello tarolt.

Csütörtökön Wizz Khalifa nyomta a rekedtes rap-et, ma pedig az Iron Maiden mutatja meg remélhetőleg, mi az igazi zúzás.

 

Ha tetszett az első nap, nézd meg milyen volt a HARMADIK

 

Dani

 további fotók a facebookon.

A fotók Olympus Pen-F fényképezővel készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr328858580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása