Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

VOLT egy harmadik nap - képekben

2016. július 02. - praclee

Az Iron Maiden pénteki koncertje, minden bizonnyal nézettségi rekordot fog dönteni, vagy legalább is közelébe kerül.

07_1.jpg

Míg szerdán csak lézengtek az emberek a fesztivál területén, pénteken már a legeldugottabb kis utcában is tömegek vonultak. Hat év alatt megduplázódott a VOLT Fesztiválra látogatók száma, ami nem kis eredmény.

Szerintem még mindig ez a legélhetőbb és legszerethetőbb hazai fesztivál, a maga családias(abb) légkörével, de az egyre növekvő nézőszám és a túltengő szponzori megjelenés (helyszín nevek, kitelepülések, stb.) kicsit már kezd fojtogató lenni.

32.jpg

Az első naphoz képest, mindenki lelazult és inkább hasonlított egy fesztiválhoz az összkép, mint egy vidéki összejövetelhez. Nyilván nagy szerepe volt ebben az Iron Maidennek, akik annyira komolyan vették a bulit, hogy olyan hatalmas díszletet húztak fel, mintha a Broadway-en lettünk volna. A színpadi megjelenés további fokozása érdekében a maszkoktól elkezdve, az óriási brit zászló lengetésén keresztül, a pirotechnikai eszközökig, mindent bevetettek. Nem lehet panasz, hogy nem dolgoztak meg a pénzükért. Igaz a management részéről az összes tv-s kamerát, live stream-et, mindent letiltottak. De ők megtehetik. Ez nyilván a bulizókat nem érintette.

13_1.jpg

Azt viszont jó volt látni, hogy a másik színpadon egy időben futó Random Trip-re is teltház bulizott, ami szintén nem kevés ember.

Ma este is a keményvonalas zene kapja a főszerepet. Itthonról a Brains, külföldről pedig a Slayer és a Prodigy érkezik.

 Ha tetszettek a fotók, nézd meg az ELSŐ NAPOT is. 

Dani

további fotók a facebookon.

A fotók Olympus Pen-F fényképezővel készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr58861638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása