Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

SALON - lakástrend kiállítás

2018. szeptember 23. - praclee

happy_day_of_the_seafarer.jpg

Ma még látogatható a SALON lakástrend kiállítás, bár nekem kicsit csalódás volt és 1 óra alatt kényelmesen kinézelődtem magam. Régebben a Lakás kiállításra jártam, mikor bútorokat kerestem, tudom az Hungexpo nagyobb a tér, de valahogy több ötletet merítettem és több volt az olyan kiállító, akiktől mondjuk vásárolni szerettem volna.

img_5981.jpg

Szintén az Arénában szokott lenni a Konyhakiállítás is, ahol jobban el tudok veszni és bámészkodni. Itt nekem ez hiányzott. Jobb soron, szinte kivétel nélkül hazai koncept lámpák voltak, plusz néhány kerámikus árválkodott.

img_6043.jpgA szlogen szerint „dúsan díszített”. Na nekem pont ez hiányzott. Bár középen tényleg jó néhány kiállító volt, ahol voltak berendezett terek, és lehet, hogy csak többet szocializálódtam az IKEA-n, de pont az hiányoltam, ami ott megvan, hogy létrehoznak egy teret, amibe az asztaltól kezdve, minden megvan. Itt sok helyen volt egy fal, pár kanapé 1-2 kép és ennyi. És nem, nem a minimalista mivolta miatt.

img_6035.jpg

A legjobban az OTP terei tetszettek, pedig tőlük vártam volna a legkevesebbet.

 A felhozatal azért sokszínű volt, de hiányoltam azt a bohemian chic vonalat, ami az én féle 25-40 éves korosztálynak bejön. Volt retro és vintage is, de sokszor kimerült a már említett bútorokban, kevés volt az erős enteriőr felhozatal.

Valamiért azt hittem, hogy egy Pinterest oldalon fogok sétálni. Ez elmaradt, de azért sok szép dolgot láttam és külön öröm volt, hogy  több belső építész is kiállított, mert szerencsére az utóbbi időben ez az ág is felfutóban van. Emlékszem mikor lakásvásárlás előtt voltam és az akkori albérletem mellett újítottak fel egy lakást. Kb. 70m2 lehetett, amiből csináltak 3 mini szobát + konyha, fürdő, mosdó, előszoba. Régi belvárosi, világos lakás, aminek olyan szépen lehetett volna felhasználni a tereit, aztán kapott egy nagyon rossz virágos tapétát, az egyik szoba lila, másik zöld volt. Nyilván mindenkinek más tetszik, de én biztos nem költöznék oda.

Szóval jó, hogy most már van egy fiatal generáció, mindkét oldalról, az egyik, aki tervez és friss szemmel lát, a másik, aki ilyen lakást szeretne, nem pedig az előbb említett lila tapétát.

 Dani

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr1514256555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása