Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Filmsztárok a High Note SkyBarban

2018. november 28. - praclee

Az Aria Hotelt és a hozzá tartozó SkyBar-t előszeretettel látogatják nagy filmsztárok, mint pl. Will Smith vagy Jenifer Laurence. Utóbbit egyszer a teltház miatt nem akarták beengedni (valószínű nem ismerték fel), majd másnap a Four Seasonsből szóltak, hogy a művésznő szeretne estére egy asztalt, ha megoldható. Ilyen történetek között csapongunk, mikor a legújabb menüt, vagy ha úgy tetszik barfood-ot teszteljük. 

hemingway_szu_linap-2.jpg

Tovább

Együnk úgy, mint az olaszok - Harmadik Olasz Gasztronómiai Világhét

Harmadik alkalommal rendezik meg az Olasz Gasztronómiai Világhetet november 19-25 között.

olasz_gasztro_01.jpg

Az idei téma a mediterrán diéta népszerűsítése. Viszont nem kell fogyókúrás ételekre gondolni, mert itt a diéta az ételhez való hozzáállásunkat és az egészséget jelenti.

Tovább

Budapest Auto Show 2018 - a gázfröccs elmaradt

Nem tudom, jártam-e valaha autó kiállításon, de szerintem nem. Az utóbbi időben viszont elkezdtem érdeklődni az autók iránt. Inkább az old timerek vonzanak, de szeretem a dizájnos dolgokat, így gondoltam megnézem az autókiállítást.

budapest_auto_show_04.jpg

Tovább

Kulisszák mögötti vacsora a Ritz konyháján a Deák St. Kitchenben

A Ritz-Carltonhoz tartozó Deák St. Kitchen mindig kitesz magáért, ha az új menü bemutatásáról van szó. Volt már a tetőn (legjobb helyszín nyertese nálam), volt a Fashion Street közepén, ahol az emberek is látták mit eszünk, most pedig az egész bemutatót bevitték a konyhára.

img_7695.jpg

Tovább

Vidéki gasztrokalandok - Első Mádi Borház

A tokaji borvidékhez már többször volt szerencsém. Jártam bortúrán a Holdvölgy pincészetnél és pár éve a Bestillo pálinkának csináltunk fotózást, ahol szabad kezet kaptunk és nagyon jól bántak velük. Az Anyukám mondta is a közelben van, szóval a vidéken minden adott a szép környezethez, jó emberekhez, kikapcsolódáshoz.

p9161697.jpg

Tovább

Kerekdomb fesztivál - mini Kapolcs borkedvelőknek

Két hete a Kerekdomb fesztiválon jártam, ahol a Zsadányi pincészetnek fotóztam, de szerencsére körülnézni is akadt időm.

xocolat_atelier-1.jpg

Tállya a tokaji borvidék egyik feltörekvő községe. Mellette található Mád, de mondhatnám Encset is, ahol pedig az Anyukám mondta van, úgyhogy a környék gasztronómiája igencsak erős.

Tovább

SALON - lakástrend kiállítás

happy_day_of_the_seafarer.jpg

Ma még látogatható a SALON lakástrend kiállítás, bár nekem kicsit csalódás volt és 1 óra alatt kényelmesen kinézelődtem magam. Régebben a Lakás kiállításra jártam, mikor bútorokat kerestem, tudom az Hungexpo nagyobb a tér, de valahogy több ötletet merítettem és több volt az olyan kiállító, akiktől mondjuk vásárolni szerettem volna.

Tovább

Baldessarini - karcos illat az igazi férfiaknak

Aki a karcosabb illat kedvelője, annak minden bizonnyal bejön majd a Baldessarini nemrég megjelent parfümje a Cool Force Sport. Egyrészt a nevében is benne van a cool és a sport jelző, ami nem egy finomkodó stílust jelöl, másrészt a márka alapítója az osztrák származású Werner Baldessarini, aki egy ideig a HUGO BOSS elnöke is volt.

p8110329.jpg

Tovább

NGON - fél vesémet egy currys levesért

"Bátorságpróba egy vacsoráért."

"Életed kockáztatod, ha az Ngonba mész."

Ilyen és ehhez hasonló címek repkedtek a fejemben, mikor nekiláttam írni a posztot. De már most leszögezném, nem az étterem minősége, inkább a környék szürreális (és kissé veszélyes) hangulata miatt.

Egy ideje rá vagyok kattanva az ázsiai vonalra. A belvárosban elég sűrűn megfordulok ilyen helyeken, de lassan kezdem unni, úgyhogy gondoltam nézzük meg, mit tud az NGON.p8240455.jpg

Tovább

SZIGET 2018 NAGYKÉP + UNOFFICIAL AFTERMOVIE

Bár az idei évben nem voltam kint egész héten a SZIGETen, de így is egy csokorra való érdekes arcot gyűjtöttem.

p8131289.jpg

Tovább