Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

Magyarországra is megérkezett az ABOUT YOU

2019. szeptember 12. - praclee

Végre hazánkba is megérkezett az ABOUT YOU, ami egy online ruházati webáruház.

magyarorsza_gra_e_rkezett_az-page-001-2.jpg

Miért is jó ez nekünk?

Szerintem több okból is.

Azt ugye be kell ismerjük, hogy Magyarország, nem a divat fellegvára és igencsak ránk férne egy kis... nevezzük úgy frissítés. Az ABOUT YOU ebben úgy tud segíteni, hogy nem csak simán terméket kínál, de az egyszerű, és könnyen átlátható felületen rengeteg opciót beállíthatunk, ami amolyan oktató szereppel is bír szerintem.

Kereshetünk egyrészt stílusra, és alkalomra. Ha mondjuk esküvőre, vagy utcára, netán esti partyra akarunk öltözni, beállíthatunk ilyen kategóriákat. Ami még ennél is jobb, hogy különböző influencerrel együttműködve ( és most tekintsünk el a hazai élettől és nézzük az igényes külföldi tartalmat) tök jól összekombinált outfiteket találhatunk, ami nagyban megkönnyíti a dolgunkat. Ha nem tudjuk, hogy mi illene egy fekete nadrághoz, az ilyen fotók alapján kapunk teljes szetteket, vagy csak rávezet minket, hogy mondjuk egy narancssárga felsővel jobb lenne, mint a zölddel. Én sokszor úgy tudom megállapítani, hogy jó-e a szett, ha látom magamon, vagy máson. Szóval szerintem ez nagy segítség lehet.
p9100047.jpg

Egy óriási húztak azzal, hogy a szállítás ingyenes. Nincs minimális limit és nem csak a kiszállítás, de az esetleges méretprobléma, vagy nemtetszés miatti visszaszállításért sem kell fizetni. Így nem kell többet aggódni, ha az adott ruha, mondjuk nagyobb a kelleténél, de nem vesződünk a visszaküldéssel, mert pénzbe kerülne és macerás.

Visszacsomagoljuk, szólunk, kijönnek és visszaviszik.

Az eredetileg német cég csupán 4 éves, de lassan egész Európát behálózzák. Most a keleti régióban terjeszkednek, igen intenzíven. Több mint 500 márka, 76.000 féle ruha. p9100035.jpg

Miután megkerestek, hogy lenne-e kedvem résztvenni az induló kampányban örömmel mondtam igent. Ráadásul izgalmas kihívást vállaltam, hogy 30.000 Ft-ért egy teljes outfitet állítok össze.

Ha érdekel, hogy sikerült, nézzétek meg a videot, és ha szeretnétek vásárolni a kódommal most 2 napig 33%-os kedvezménnyel vásárolhattok.

KÓD: DANIEL33

Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, és küldjétek el, vagy taggeljetek be instán, hogy mit választottatok magatoknak.
p9100049.jpg

Remélem, hogy tudtam segíteni és egyre több jól öltözött embert fogok látni az utcákon!

 

Dani 

 Kövessetek instán!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr6815066934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása