Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

A legszebb mosolyok a SZIGET Fesztiválról

2016. augusztus 15. - praclee

Nem titok, egy női mosoly engem is le tud venni a lábamról. A SZIGETen szerencsére elég sok mosolyba botlottam. Mondjuk, ha szó szerint értenénk, valószínű már teljes gipszben feküdnék az egyik közeli kórházban. Nemhiába hívják a szabadság szigetének (Island of Freedom) a fesztivált! 

p8114354_a.jpg

És míg több helyen is arról beszéltem, hogy az idei év fesztivál divatja elég visszafogott és semmilyen, a SZIGETen végre örömmel pislogtam jobbra balra a különleges ruhákat nézegetve. 

Nagyon sok a jelmezes, ezekből lehet csinálok majd egy külön galériát, de addig is íme a hölgyek:

A kék és sárga tükröződős napszemüveg teljesen uralja az idei nyarat. Ezekből is a kerek formájú, ami legjobban megy. A fejpánt pedig továbbra is elengedhetetlen kellék. Egy élénk rúzs és nagy mosoly. Nyert ügye van.

p8126233.jpg

Szolidan, visszafogottan is fel lehet öltözni. Kissé military-s szerelés, alap sminkkel, és a gyönyörű tekintet, kacér mosoly levesz a lábunkról.

p8125937.jpg

A hölgy minden bizonnyal portugál, vagy olasz. Csipkés fehér felső a gyönyörű fehér fogakhoz, nagy fülbevaló és pár csillám tetoválás. Nem sok, nem kihívó, és órákig nézném.

p8126230.jpg

Egy magenta rúzs, nagy fülbevalók és kicsit rockos beütésű fekete poló, indián toll mintával.

p8126242.jpg

És hogy ne mondják, hogy szőrös szívű vagyok! Lám bekerültek a vélhetően friss házasok is a galériába. Hát nem aranyosak? A piros kisestélyi mell kivágása az eddigi legkihívóbb set, amivel találkoztam. Sokat sejtet. A virág pedig arról árulkodik, hogy minden bizonnyal épp a hawaii-i nászútról tértek vissza.

p8125747.jpg

Az egymásra találás boldog pillanata. Vélhetően magyar pár. Ám a férfi (?) csipkés felsőjét és cuki, fekete ritiküljét nem tudom így most értelmezni, de minden bizonnyal van rá magyarázat. 

p8126206.jpg

A genetika csodákra képes. De lehet csak egy könnyed ficam. Ám ez sem szegheti kedvét az örömnek. Ráadásul a fiúk nyakába, hogy jól lássák a koncertet. Virágos fejfüzér, és nagy fülbevalók itt is. Uraim! Mindig legyünk ilyen nagylelkűek és emeljük magasba szeretett hölgyeinket!

p8125879.jpg

Angliát képviselik ezek a tüneményes asszonyok. (?) Vélhetően egy vidéki angol falucska, horgoló klubdélutánjáról szöktek el hozzánk sörözni.

p8126260.jpg

Nem tagadom. Az én szívem ő hódította meg igazán. A legstílusosabb, legkedvesebb és legőszintébb mosolyú kis leány. "A legcukibb fesztiválkislány" díj büszke tulajdonosa. 

p8126176.jpg

Vegyes lánycsapat. Ruházatuk a kötelező Ozora Fesztiválos indián poncho, az űrkaptár, vagy MadMax filmből elcsent bőrdzseki, a "futásból jöttem" dzsogging és "apukám katona dzsekije".

p8126255.jpg

Hosszasan várakoztak a  -re koncert után. A svéd, vagy dán leányzó laza, ám vastag fekete felsőben vészeli át a napot. Szőke haj, szolid rúzs. Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e, de nekem egy ilyen smink sokkal jobban bejön, mintha agyon lennének festve!

p8114382.jpg

Tényleg olyan őrült valaki, hogy Amerikából egész idáig utazzon? A fotó alapján eléggé elképzelhető. Aztán lehet én tévedek. Minden esetre nagyon egybe van a képen látható pár.

p8114347_a.jpg

Ismét egy boldog teli vigyor. Még jó, hogy! Hiszen Manu Chao-t látni élőben nem kis dolog! Világbéke, szeretet!

p8126662_a.jpg

Mindenkinek köszönöm a figyelmet!

p8125776.jpg

 

Ha láttál szép mosolyt, vagy érdekes fesztivál öltözéket, küld el nekem IDE és a legjobbakat kirakom! 

 

 Dani

 

A fotók Olympus Pen-F fényképezővel készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr5710410868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása