Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

PUMA SUEDE 50 - old school sportcipő

2018. augusztus 16. - praclee

Nem vagyok egy nagy sportcipős. Volt nekem anno gyerekkorban sima, egyszerű, amiben lehetett focizni, biciklizni. No, meg van egy futócipőm és ezzel ki is fújt a történet.

Na, de ha valaki összedob nekem egy vintage/old school sportcipőt akkor az jöhet. _6090218_copy.jpg

És jött is a PUMA, kopogtatott az ajtómon, ledobta elém azt a cipőt, amire egy magam fajta vintage boy vágyhat. Aztán ránéztem az insta oldalukra és meglepődtem, hogy sok fotójuknak hasonló barnás/narancsos színvilág van, mint nekem. Szóval ez egy igazi egymásra találás.

 Beszéljünk akkor kicsit a PUMA 50 SUEDE kollekcióról.

1968-ban lépett először az utcákra és egyből meghódított mindenkit a b-boy táncosoktól a nagymenőkig. Ez a leghíresebb és legismertebb PUMA cipő.

Nagyon bejön ez a burgundi szín, az arany csíkozással. Szerencsére utóbbi is kapott kicsi vintage beütést, szóval nem csillog olyan strasszosan.

Pár hónap hordás után azt kell mondjam, hogy egyrészt kényelmes, másrészt a talpa jól bírja.

Nekem szokásom gyorsan menni, így a cipőim sarkai, mindig gyorsan kopnak. És sokszor silány minőségű gumit használnak. Meglátjuk mennyit bír majd a PUMA, de elsőre úgy tűnik, hogy jól összerakták.

p6150193.jpg A kollekciónak több darabja is van, amit a cég a SUEDE fél évszázados fennállása alkalmából híres zenészekkel, művészekkel, táncosokkal együttműködve alkotott újra.

A lányoknak sem kell aggódni, mert a legújabb darabokkal rájuk is gondoltak és cuki masnikat raktak a hátsó részre.

img_0983.JPG

Egyébként a cégnek idén nem csak a SUEDE 50. évfordulója, de alapításuk 70. évfordulója is van.

Aki, pedig szeretne többet megtudni a márka születéséről és nem szeret olvasgatni, annak ajánlom az Adidas vagy Puma – két testvér története c. Filmet, ajánlom. Tudtátok, hogy a 2 cég régen egy volt és egy testvérpárhoz tartozott? Majd összevesztek és kettészakadva lett a 2 cég.

 

Dani

A fotók Olympus Pen-F fényképezővel és készültek. 

Kövess facebook-on vagy instagramon friss hírekért és még több fotóért!

 

A cipő PR sample, melyet a Jude and Friends biztosított számomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr8014166269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása