Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

Valentin napi gondolatok - ne csak ma légy úriember!

2019. február 14. - praclee

A Valentin nap ne csak arról szóljon, hogy ma vagy kedves a másikhoz. Hogy hirtelen a semmiből elhalmozod túlárazott rózsacsokorral és bonbonokkal esetleg egy romantikus vacsorával.

doc_3336-3.jpg

Vagyis nem erről kéne szóljon. Sőt! Semmiről se kéne szóljon, mert ne csak ez az egy nap legyen, amikor nagyon odateszed magad és nagyon úriember leszel.

Mindig légy kedves és figyelmes a másikkal. Tudd, hogy mit szeret.

Nagyon sokan nem mernek belenézni a másik gondolatába, hanem maradnak a bevált sémáknál, kliséknél. Hiszen egy rózsa az sztenderd dolog. Azzal nem lehet mellé lőni. Én szerencse férfiként nem kapok rózsát, és lehet velem van a baj, de ha olyan dolgot kapok, ami nem én vagyok, nem hozzám tartozik, annak nem tudok örülni.

Ha a kedvesed a csokitortát szereti, akkor inkább süss neki azt. Igen. Süss! Még ha nem is vagy a konyha ördöge. Sokkal jobban fogja értékelni, sokkal többre fog tartani, és még akkor is, ha nem lesz életed tortája, sokkal több emlék és mosoly fog maradni, mintha beállítanál egy rózsával.

doc_3356_2.jpg

Menjetek el korizni, sétáljatok a Duna parton, lepd meg a kedvenc gyümölcsével, vagy tényleg bármivel, amiről tudod, hogy szereti és mosolyt csalsz az arcára, mert elsőre nem gondolna rá.

De a legfontosabb, hogy ne ez legyen az egyetlen nap! Mindig törekedj arra, hogy meglepetést szerezz és örömet.

Légy kreatív és alkoss emlékeket!

 

U.I.: Elindítottam FÉRFIAKnak szóló youtube sorozatomat. IRATKOZZ FEL oda is. 

 

Dani

 

fotó: Szarka Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr8014627018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása