Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

Kényelmes hétvégi reggeli

2016. augusztus 20. - praclee

A hétvégi reggelit érdemes lustára venni. Ha kivételesen nincs kedvünk összedobni semmi komolyat, mint pl. egy frittáta, vagy akár csak egy rántotta, a minőségi alapanyagokkal akkor se spóroljunk, mert magasabb szintre tudják emelni a lelkiállapotunk. Nyissuk ki az érzékszerveink és tapasztaljuk meg, hogy egy magvas kenyér, egy vékonyra vágott sonka, pár szem koktélparadicsom, capribogyó, pillanatok alatt Olaszországba varázsol minket. Tudom könnyen beszélek, hogy minden hónapban járkálok ebbe a csodálatos országba. 

p8073786-2.jpg

Sokan azzal érvelnek, hogy ilyen étkezésre nincs pénzük. Egyrészt ez azért hülyeség, mert a minőségi étel sokkal táplálóbb, mint egy vizes zsemle és felvágott, az pedig vitathatatlan, hogy mind rövid, mind hosszútávon jobb a szervezetünknek.

p8073803.jpg

A tálalás is sokban hozzájárul, hogy ünnepinek éljük meg, vagy legalább is azt gondoljuk, egy nyaralás kellős közepén vagyunk. Én pár napja jöttem haza Olaszországból, de máris vágyom vissza. Szépen megterítettem és most kicsit olyan, mintha ott lennék. Lehet mondani, hogy placebo, de igenis vidámabban indult így a nap.

p8073798.jpg

 

Dani

 

A fotók Olympus Pen-F fényképezővel készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr1510033908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása