Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

SZIGET 25 - retro arcok

2017. augusztus 21. - praclee

Az idén 25 éves SZIGET nem dobott nagyot, viszont tényleg időutazás volt. Nem csak az első nap írt posztom miatt, ahol arról írtam, hogyan fotózzunk olyan fellépőket, akik nem is lesznek jelen a fesztiválon, hanem mert nagyon sok igazi vintage arcot találtam, akikre ha ránézünk, biztosan nem mondjuk meg, hogy 2017 Európa, hanem inkább a 80'as évek Egyesült Államok, vagy Anglia. Íme a fotók:

p8132736_resize.jpg

 

Úgy érzem magam, mint az öreg nyugdíjasok. Régen minden jobb volt. Én tényleg azt érzem, hogy a SZIGET már megfáradt. És nem csak a fellépőkről beszélek, de valahogy nem érzem azt a hangulatot, amit 2-3 éve. Idén már fesztivál divat trendről sem lehet beszélni, kivéve a csillámos arcfestést, ami ha kell, ha nem minden arcon ott volt. Lehet a bejáratnál kötelező jelleggel nyomták rá az emberek arcára.

Ami még feltűnő volt az a retro napszemüvegek sokasága. Egyébiránt tényleg nagyítóval kellett keresni az izgalmas szetteket. Hol van már a bakancsos időszak, hol vannak a forrónadrágok és ízléses topok? A csajok még csak csak kinéztek valahogy, a fiúknál viszont elkeserítő a helyzet. Alap semmilyen short és vagy pucér felső, esetleg egy szürke/fekete kifakult póló, némelyiken egy-két mintás nyomat. És kész. Kifújt. 

A mindenféle állatnak, vagy Pikachu-nak öltözött figurákba is lehet csak én untam bele. Biztos velem van a baj, de nekem ezek már nagyon ócskák. Pár éve még jópofa volt, mikor mindenki krokodil meg mackó jelmezbe bújt, de most már inkább ciki. 

Elég nehezen állt így össze a kép a fejemben, kiket válogassak, kiket fotózzak. Aztán megtalált a téma és egyre jobban kezdett ráállni a szemem ezekre az arcokra. Remélem nektek is tetszik. 

 

Dani

A fotók Olympus Pen-F fényképezővel készültek. 

Kövess facebook-on vagy instagramon még több fotóért!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztronota.blog.hu/api/trackback/id/tr2512768988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása