Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Gasztronóta

EGY HETES DAILY OUTFIT CHALLENGE - avagy egyszerű ruhák felpimpelve

2021. október 14. - praclee

Biztos sokaknak nyűg felöltözni napi szinten és állnak hosszú perceket a gardrób előtt, hogy mit vegyenek fel. Én szeretek színesen öltözködni, szeretem a mintás ruhákat, de tudom, hogy az ilyen nem túl gyakori és inkább az egyszerűbb alapdarabok mennek. Ebben az összeállításban szeretném megmutatni, hogyan lehet egyszerű szetteket felpimpelni és vagánnyá, ötletessé, menővé tenni. 

Régóta akartam már ilyen DAILY OUTFIT CHALLENGE-et csinálni, vagyis magyarul 'Mit vegyek fel ma?' kihívást csinálni és pont kapóra jött, hogy megkeresett a cseh Gentleman Store, hogy lenne-e kedvem megnézni a ruháikat. Semmi faxni, egyszerű darabok. Én pedig úgy voltam vele, hogy rendben, csináljunk egy daily outfit challenge-et. Így a hét minden napján különböző szetteket mutatok be, basic felsőkkel, mint fehér, sötétkék, bordó, tényleg szimpla darabok, amik mindenki ruhatárában megtalálhatók, vagy ha nem, akkor érdemes beszerezni és megmutatom, hogyan lehet egy csavarral átvariálni és ütős szetteket varázsolni egy egyszínű ruhából.

_9270447.jpg

Tovább

A NAGY SZAKÁLLOLAJ TESZT - igazi férfinak érezheted magad!

Régen teszteltem már szakállolajokat és bevallom a pandemia alatt, itthon ülve kicsit el is hanyagoltam a szakállamat. Mivel nem kellett sehova se mennem, így nemhogy az olajozás, de még a fésülködés is elmaradt gyakran, amit a szakáll nem nagyon hálál meg, mivel szüksége van kondícióra.

Most viszont újra elkezdődött az élet, egyre több nekem is a dolgom, ami rohangálással jár, így ismét jobban elkezdtem figyelni magamra.

_7270054.jpg

Tovább

TOP 15 AJÁNDÉK ÖTLET FOTÓSOKNAK / VIDEÓSOKNAK - Hasznos kütyük 10.000 Ft-tól 1.000.000 Ft-ig

 Közeleg a Black Friday és a karácsony. Ilyenkor nagy akciókat lehet kifogni... Oké, nem biztos hogy nálunk, mert itthon előszeretettel viszik fel az árakat pár hónappal előtte, hogy aztán 20-30%-al csökkentsék és úgy tegyenek, mintha tényleg olyan olcsó lenne, de közbe nem is, mert amúgy alapáron olcsóbb volt...

Tovább

Felrobbant a KIFLI - hogyan lett egy gasztro start-up hónapok alatt nagypályás?

Nem, ez nem clickbait. Szó szerint tényleg felrobbant. Na nem az, amit reggelente forró kakaóval majszolsz, hanem az, ahonnan a legjobb gasztro termékeket rendelheted házhoz. _a010120.jpg

Tovább

Darázsfészek - régi korok ízei

Ki tudja mi a különbség a darázsfészek és az aranygaluska között?

Lényegében ugyanazok a hozzávalóik, csak az egyiket feltekerjük a másikat kiszaggatjuk.

Én a feltekerés miatt szeretem a darázsfészket, mert ’csigásabb, így több cuccot lehet belepakolni.

_8120011.jpg

Tovább

VIDÉKI CSÚCSÉTTERMEK - PLATÁN - interjú Pesti Istvánnal

Mondhatom, egy ideje már üldözöm Pesti Istvánt, de ő nem tud róla.

Amikor épp meglátogattam volna a Bábelt, elment onnan. Majd a Tantiban is meg akartam nézni, de mikor úgy volt, hogy megyek épp jött a hír, hogy onnan is továbbállt. Vidékre.

Ez nem könnyítette meg a helyzetem. Aztán tavaly nyáron már ellátogattam az étterembe, most viszont beszélnem is sikerült vele.

Ránk áldozta a vasárnapot, amiért ezúton is nagyon hálás vagyok, plusz hogy a több órás beszélgetésben sem fáradt el.

p7120175.jpg

Tovább

ÚJRA NYIT a HIGH NOTE SKYBAR - Ismét csodálhatjuk a Bazilika tetejét egy kellemes koktél mellett

Lassan éledezik a város. Egyre többen vannak a vendéglátó helyeken, bár van aki, még kivár, és vannak szállodák, ahol vendégeket még nem fogadnak, de az étterem, vagy bár üzemel.

Így van ez az Aria Hotelhez tartozó High Note SkyBarjával is, ahová szerda este látogattunk el és meglepetésemre szinte teltház volt a hét közepén. Olyannyira, hogy állítólag szerdától szombatig nagyon jó a forgalom, hétvégén pedig annyian megfordulnak, hogy már újra növelni kell a beszállítói rendeléseken, mert van, amiből kifogynak.

Ez számomra azért is meglepő, mert 80%-ban magyarok voltak. Nincs szállóvendég, nincs turista, de hazai forgalommal is megtudják tölteni a helyet, ami öröm.

p7010053-2.jpg

Tovább

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Ha fényképezőgépet szeretnél vásárolni, de nem tudod, hogy milyet vegyél segítek neked.

daniel_horvath-2-page-001.jpg

Tovább

Glutén és laktózmentes zabkenyér

A facebook csoportokat, és üzenőfalakat elözönlötték a kenyér receptek, úgyhogy nem is akarom a milliomodik receptet megosztani (egyébként is három éve már osztottam meg a blogomon, aminek óriási sikere volt), viszont gondoltam kipróbálok egy glutén és laktózmentes zabkenyeret, amihez se élesztő nem kell, se olyan, amit amúgy se kapni.

p4030107.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása