Mr Szakáll divat, gasztró, lifestyle, utazás.

Kortyolj koktélt varázslatos legendák és mítoszok között!

2020. február 13. - praclee

Nem látogatok sűrűn koktél bárokat, mivel az alkohol nem kifejezetten a barátom, de a High Note SkyBar-ba, mindig szívesen megyek, mert évszakonként megújul nem csak a kínálat, de a koncepció. Az pedig olyan, hogy minden kreatív elismerően csettinthet.

pb110060.jpg 

Tovább

Tovább döcög a TRAKTOR

Talán egy éve jártam a Traktorban. Már akkor írni akartam róla, de nem tudtam igazán egy polcra rakni a helyet, így elsikkadt.

Most viszont újracsomagolták, sokkal jobb lett mint volt, de még mindig nem tudom elhelyezni magamban kinek és miért van ez a hely?

pb210652.jpg

Tovább

Lakásfelújítás - hogyan készül a szeletelt téglafal

Tudjátok mi a legnehezebb része a lakásfelújításnak?

Szakembert találni.

laka_s.jpg

Tovább

Versenyautókat fotóztam a Hungaroringen

Nem is volt nagyon tervezve, hogy megyek, korán is kellett menni, de aztán úgy gondoltam, hogy még sose voltam a Hungaroringen, sose fotóztam versenyautókat és most mindezt ingyen megtehetem egy tesztfotózáson, hát miért ne.

hungaroring-page-002.jpg

Tovább

Házias konyhától a Michelin csillagig

 Seth és Stanley Afrikából látogattak meg és mivel nagy gourmék, folyamatosan úton vannak, a legjobb helyeken esznek, nem mellesleg Seth a GQ-nak ír és volt már hazájában a legjobban öltözött férfi is, úgy gondoltam fel kell kössem a gatyát és meg kell mutassam, milyen az itteni konyha.

ha_zias_konyha_to_l_a_michelin_csillagig.jpg

Tovább

Megnyílt a HILTON GARDEN INN

p7090192.jpg

Ki vezette be a szállodákba a minibárt?

Ki volt az első, aki a légkondit bevezette?

Melyik szállodában volt először televízió?

Sorolhatnék még ilyen kérdéseket, amik manapság magától értetődőek, hogy léteznek és a szolgáltatás részei, de meglepődnél, ha tudnád, hogy bizony ezek, mind a HILTON szállodalánc nevéhez kapcsolódnak.

Tovább

Magyar kreatív dizájnereket támogat a szintén magyar FEELMOJO

Pár éve Halott Pénzéknél láttam meg a MOJO-t. Volt füles, meg menő kis hordozható hangszóró. Nem is tudtam, hogy magyar cég, főleg nem a nevéről. Aztán valahogy elsikkadt a dolog, mikor is tavaly megkerestek, hogy lenne egy kis project, amiben kreatív embereket mutatnának be, köztük engem is.

Tökre örültem a megkeresésnek, mert magyarok ritkán találnak meg ilyennel. Így ismerkedtem meg közelebbről az alkotókkal és a letisztult dizájnú hangszóróval, ami abszolute belesimul a lakásomba és annak ellenére, hogy nem túl nagy, eszméletlen profin szól. Ha itthon hallgatok zenét, akkor erről teszem.

p5220020.jpg

Tovább

Gourmet Fesztivál - kevesebb gourmé több szilikon

Gondolkozom ezen a címadáson. Lehetne a hajógyári bulinegyed arcainak új szórakozóhelye. De ez se hangzik túl frappánsan. Na de miről is beszélek?

Pár napja ért véget a Gourmet Fesztivál, amit szerettem is meg nem is.

p5180644.jpg

Tovább

BUDAPEST BEER WEEK

Lassan sörnagyhatalom leszünk? 

Most hétvégén A GOURMET Fesztivál tematikájában az egyik fő összetevő a sör (mellett a paprika és a sercli), jövő héten pedig megrendezésre kerül a 2. Budapest Beer Week. Hát kell ennél több ok, hogy azt mondhassuk SÖRNAGYHATALOM leszünk?

budapest_beer_week.png

Tovább